Tequila Rose

Tequila Rose är originalet för jordgubbsgräddlikör, där man blandat tequila med, som namnet antyder, grädde och jordgubbar. Det var den första likören där man kombinerade grädde med något annat än irländsk whiskey och i över 20 år har man behållit sin plats som den bäst säljande jordgubbsgräddlikören i världen och även banat väg och bidragit med inspiration till andra gräddlikörer.

Tequila Rose finns sedan 2010 på Systembolaget och på barer runt om i landet, även om den för många kanske smugit under radarn, trots sin popularitet. Hur man väljer att servera den är upp till fantasin, men vanligt är som en kyld shot, eller som i exempelfallet här, som milkshake.

Chocolate Covered Strawberry Milkshake
• 6 cl choklad vodka (det går även bra med neutral vodka)
• 6 cl Tequila Rose
• 3 skopor vaniljglass av bra kvalité
• 1,5 cl chokladsås

Tillsätt Tequila Rose, chokladvodka, vaniljglass och chokladsås i en mixer. Blanda tills det är slätt och häll upp i ett glas som du redan förberett med chokladsås längs kanterna. Toppa med en jordgubbe, vispad grädde och chokladsås.

 

 

Vill du veta mer?

Vi letar alltid efter nya genuina smaker och söker nya samarbeten med spännande samarbetspartners. Vill du vara med och forma ett dryckesföretag för framtiden med oss? Välkommen att höra av dig!

Åk till toppen