Berntson Brands

En värld av goda drycker

Om oss

Välkommen till Berntson Brands, en vin- och sprithandel importör med en anrik historia såväl som stora framtidsambitioner. Berntson Brands är ett av de ledande varumärkes företagen på den svenska marknaden för alkoholhaltiga drycker. Vi har under årens lopp utvecklat samarbeten med många av de största och mest välkända sprit och vinproducenterna i världen.

Sedan 50-talet...

Företaget har en lång och framgångsrik historia sprungen från det Bror-Eric Berntson skapade i slutet av 50-talet. Sönerna Eric och Johan Berntson ärvde pappas dryckesintresse och tillsammans med de anställda för de Berntsontraditionen vidare i Berntson Brands– med samma hängivenhet och passion för utsökta drycker. Idag leds företaget av Eric och dotter Lykke Berntson som därmed är den tredje generationen att ta in ny smaker på den svenska marknaden

Vision

Vårt uppdrag är att alltid ge både privatkonsumenter och restaurangkunder det lilla extra för en riktigt bra dryckesupplevelse. Våra ledord stolthet, engagemang och kvalitet genomsyrar allt det vi gör och blir därför både viktigt föt verksamheten såväl som för de produkter vi tar in. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett och prisvärt sortiment av vin och sprit från noggrant utvalda vingårdar och erkända spritdestillerier runt om i världen. Kvalitet för oss är när du hittar det du tycker om och vill dela med dina vänner.  

Mer än bara en leverantör – en del av oss

Som leverantör är du med och bygger Berntson Brands. Det är ett arbete som pågår varje dag utifrån all den erfarenhet och kunskap vi har tillsammans, och med respekt för den hantverkstradition branschen vilar på. Vi är mycket stolta över våra leverantörer och det alldeles unika både smak- och upplevelsemässigt som de kan bidra med till Berntsons.

Vill du veta mer?

Vi letar alltid efter nya genuina smaker och söker nya samarbeten med spännande samarbetspartners. Vill du vara med och forma ett dryckesföretag för framtiden med oss? Välkommen att höra av dig!

Åk till toppen