Om oss

Välkommen till Berntson Wines & Spirits, en vin- och sprithandelsimportör med en anrik historia. Bolaget har sina rötter i den verksamhet som vinentusiasten Bror-Eric ”Brickan” Berntson startade redan på 1950-talet.

Ett företag byggt på tradition

Sönerna Eric och Johan Berntson ärvde pappas dryckesintresse och tillsammans med de anställda för de Berntsontraditionen vidare i Berntson Wines & Spirits – med samma hängivenhet och passion för utsökta drycker. Idag leds företaget av Eric och dotter Lykke Berntson som därmed är den tredje generationen.

Stolthet, engagemang och kvalitet

Vårt uppdrag är att alltid ge både privatkonsumenter och restaurangkunder det lilla extra för en riktigt bra dryckesupplevelse. Därför är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett och prisvärt sortiment av vin och sprit från noggrant utvalda vingårdar och erkända spritdestillerier runt om i världen. Kvalitet för oss är när du hittar det du tycker om och vill dela med dina vänner.

Mer än bara en leverantör – en del av oss

Som leverantör är du med och bygger Berntson Wines & Spirits. Det är ett arbete som pågår varje dag utifrån all den erfarenhet och kunskap vi har tillsammans, och med respekt för den hantverkstradition branschen vilar på.

Vi letar alltid efter nya genuina smaker och söker nya samarbeten med spännande samarbetspartners.

Vill du vara med och forma ett dryckesföretag för framtiden med oss?
Välkommen att höra av dig!