Limoncello Di Capri 

För ungefär 100 år sedan serverade Vincenza Canale drycken Limoncello till sina hotellgäster på ön Capri i Italien. Det dröjde fram till 1988 innan varumärket registrerades men än idag görs Limoncello di Capri enligt samma ursprungsrecept, av familjen Molinari, på citroner från Sorrento. Nu lanseras ny design av flaskan tillsammans med ett recept på di Capri Tonic.

Under juni månad lanserar Berntson Brands den klassiska Di Capri i en uppdaterad design. Innehållet är detsamma och citronerna är Sorrento IGP märkta. Limoncello di Capri görs på citroner från Sorrento-halvön och Capri. Det som gör Limoncello di Capri så unik är att den är helt naturlig och görs på samma sätt som den alltid har gjorts: utan färgämnen, utan tillsatser och med endast fyra ingredienser; ekologiska citroner, sprit, vatten och socker. Citronerna odlas i Sorrento och de sötaste handskördas och kommer sedan med båt till Capri. Citronerna skalas inom 48 timmar efter skörden. Det är enbart det gula, yttre från skalet som används för att skapa Limoncello di Capri. Citronskalen får laka ur i sprit tills de eteriska oljorna är utvunna innan socker och vatten adderas.

https://www.limoncello.com/

Vill du veta mer?

Vi letar alltid efter nya genuina smaker och söker nya samarbeten med spännande samarbetspartners. Vill du vara med och forma ett dryckesföretag för framtiden med oss? Välkommen att höra av dig!

Åk till toppen