Nyhet! Limoncello Di Capri glass i samarbete med Lejonet & Björnen

Nu kommer limited edition nummer tre. Lejonet & Björnen skapar glass tillsammans med Limoncello di Capri.

Nyhet! Limoncello Di Capri glass i samarbete med Lejonet & Björnen

Sedan 1977 har Lejonet & Björnen tillverkat glass på ett hantverksmässigt sätt. Alltid med naturliga och noga utvalda råvaror främst från lokala, regionala och nationella leverantörer.

– Med Limited Edition vill vi samarbeta med andra aktörer som liksom vi har stor passion för det dom gör, säger Anders Lejonbjörn, glassmästare på Lejonet & Björnen.

För Limoncello di Capri glassen har Lejonet & Björnen samarbetat med Molinari familjen och deras likör Limoncello di Capri. Distributionen går via Berntson Brands, ett familjeföretag som drivs av Eric & Lykke Berntson, tredje generationen Berntson.

– Limoncello di Capri är ett familjeföretag precis som vi och Berntson Brands och ägs av familjen Molinari. Hemligheten bakom den goda likören ligger i Sorrento citronerna, berättar Anders.

Resultatet blev en krämig glass med tydlig smak från Limoncello di Capri likören. Läskande och försvinnande gott. En riktig sommarsvalka, helt enkelt det bästa som Sverige och Capri har att erbjuda tillsammans.

Produkten kommer att lanseras för Lejonet & Björnens båda affärsområden; som 5L tråg för café & restaurang, och som 0,5L förpackning för dagligvaruhandeln.

I det nya konceptet, som kommer presenteras mer i ett senare skede, är Limoncello di Capri glassen stjärnan. Konceptet är en del av flera aktiviteter som Lejonet & Björnen kommer att genomföra tillsammans med Berntson Brands under sommaren.

– Tillsammans med Berntson Brands tar vi Capri till Sverige, och det är ju underbart, avslutar Katarina.

Limoncello di Capri glassen kommer till butik under vecka 19 och är Lejonet & Björnens tredje lansering i serien med limiterade smaker.

Åk till toppen