Thomas Henry

Sedan 2010 har Thomas Henry varit den huvudsakliga inspirationskällan för ett ungt tyskt företag att producera ett perfekt utbud av läskedrycker. Baserat i Berlin, har experter på bitter lemonad haft fullt upp med att tillföra högklassiga och unika produkter till en ständigt föränderlig gastronomisk värld. Utbudet består av klassiska blanddrycker för barer – Tonic Water, Bitter Lemon, Ginger Ale och Soda Water samt spin-off produkterna Eldeflower Tonic och Cherry Blossom Tonic likväl som den trendiga Ginger Beer som i Tyskland kallas Spicy Ginger.

1773 lyckades Thomas Henry som den första någonsin att berika vatten med koldioxid. Han gjorde detta i Manchester England. Sodavatten hade officiellt nu blivit uppfunnet! Men Thomas Henry då? Han var farmaceut, visionär och en gentleman. Detta är kärnan i hela hans väsen. Den som gör välden en sådan tjänst bär sannerligen upp namnet för ett ännu mer perfekt utbud av läskedrycker.

Thomas Henry står för de bästa ingredienserna och en unik sammansättning. En vuxen och fyllig smak, mera tillfredställande, oavsett om den blandas eller intas i sin rena form. Vårt naturliga källvatten kommer från en källa i Bad Meinberg i norra Rhien-Westphalia. När vi avmineraliserat vattnet garanterar vi en konstant harmonisk smak för våra högklassiga produkter tillsammans med en hälsosam spritsig kolsyra.

www.thomas-henry.com